Online editie 2020 (klik hier voor meer info)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
19/10/2020 - 27/11/2020 Hele dag


Van 19 okt. tot en met 27 nov. 2020

(Deze cursus is helaas vol. Stuur een mailtje als je op de hoogte wilt worden gehouden van ons cursus aanbod.)

Trouwplannen? Volg dan dit najaar de Premarriage Course online editie! Deze cursus bestaat uit vijf avonden die je vanuit huis kan volgen.

De Premarriage Course kun je zien als een investering in je relatie. Als jullie gaan trouwen, is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk, dat hopelijk een leven lang mee zal gaan! Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Per avond is er een sprekende cursus video waarin de volgende thema’s worden besproken: communicatie, conflict oplossen, toewijding, verbinding en avontuur. Jullie volgen de cursus onder begeleiding van Elias en Jenneke Zomer. Zij hebben naast 10 jaar huwelijk ook veel ervaring met het geven van deze cursus. Zij zijn beschikbaar voor vragen, ook zijn er twee contactmomenten.

De cursus bestaat uit vijf weken. Het gaat om kalenderweek 43, 44, 46, 47 en 48. Je ontvangt aan het begin van de week een mail en kan dan je eigen moment prikken in die week. In de mail zit een link naar het filmpje en een korte toelichting op het thema. Aan het begin van de cursus ontvang je een werkboekje (en een leuke verrassing).

De kosten voor deze cursus zijn 30 euro per stel.